TIPKA

100

Osnovni podatki:

Tipka 100 je začetni model TIPK. Z svojimi 100 m2 uporabne površine nudi lepo bivanjsko okolje za manjšo družino ali je lahko namenjena tudi za druge namene, naprimer turistične ali kot bivalni vikend.

Osnovni podatki

  • Kvadratura: 100 m2
  • Zunanje dimenzije: 9,3m x 13m
  • Etažnost: Pritlična
  • Tip strehe: Dvokapna – ravna
  • Naklon strehe: 35
  • Konstrukcija objekta: Zidana – montažna
  • Število sob: 3
  • Število kopalnic: 1

Tloris:

Konfiguracije:

TIPKA

100 D

Dvokapna streha brez napušča

Ponudba

TIPKA

100 D-LUX

Dvokapna streha brez napušča

Ponudba

TIPKA

100 DN

Dvokapna streha z napušči

Ponudba

TIPKA

100 DN-LUX

Dvokapna streha z napušči

Ponudba

TIPKA

100 R

Ravna streha

Ponudba

TIPKA

100 LUX

Ravna streha

Ponudba

Galerija notranjosti:

Ti je všeč?

V kolikor vam je katera od konfiguracij TIPKE 100 všeč, ne odlašajte in pridobite ponudbo za željen model ali rezervirajte sestanek, kjer lahko skupaj z našo pomočjo izberete optimalno hišo za vas ali se morda celo odločite za individualno projektiranje. V kolikor ste navdušeni in ste najdli svojo sanjsko hišo vas pa vabimo v trgovino, kjer lahko kupite idejno zasnovo.

V TRGOVINO REZERVIRAJ SESTANEK Pošlji povpraševanje

Postopek:

1. Pridobitev ponudbe

2. Potrditev ponudbe oziroma sestanek

3. Analiza parcele – zmožnost gradnje izbrane TIPKE na vašo parcelo

4. Določitev terminske obravnave projekta oziroma začetek projekta (sam začetek obravnave je odvisen od možnih kapacitet biroja v danem trenutku, sam začetek obravnave je definiran ob potrditvi ponudbe)

5. Pridobivanje projektnih pogojev

6. Sestanek (po pridobitvi projektnih pogojev sledi sestanek kjer se definira končna umestitev objekta na parcelo in priklop na infrastrukturo, sestanek se lahko opravi tudi online)

7. Pridobivanje gradbenega dovoljenja (povprečen čas, da se projekt odda na upravno enoto je 3 do 4 mesece skupen čas z pridobitvijo dovoljenja 6 do 8 mesecev)

8. Predaja projekta za izvedbo (projekt za izvedbo se preda po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja)

9. Prijava gradbišča (prijavi investitor ali nadzornik)

10. Izdelava PID dokumenta (pregled in izdelava PID dokumenta izvedenega objekta, pogoj izvedba po projektu !)

Zakaj se odločiti za TIPKO?

Tipski projekt je najlažja in najoptimalnejša pot do pridobitve gradbenega dovoljenja in izgradnje enostanovanjske hiše. Pri tipskem projektu v paketu dobimo kompletno dokumentacijo, ki jo potrebujemo za uspešno pridobitev gradbenega dovoljenja in kvalitetno gradnjo objekta. Tipski projekt omogoča izbiro strehe, kot tudi fasadnega ovoja in vseh finalnih obdelav. Sam postopek je bistveno hitrejši, kot tudi optimalno zastavljen glede detajlov same izvedbe. Kot velika prednost , ki je z tipskim projektom možna, je ta, da pridobite informativni popis že v fazi idejne zasnove in tako lahko pridobite ponudbe izvajalcev že v začetni fazi. Ponujamo možnost izbire konstrukcijskiga sistema. Individualno vam lahko ponudimo tudi izvedbo po sistemu inženiringa.