Gradbeniki. Arhitekti. Projektanti. Arhi-BIRO.

Prednost pred konkurenco nam prinaša visoko kvalificirana in usklajena ekipa z večletnimi izkušnjami na področju vodenja raznolikih projektov.

O podjetju

Smo podjetje, ki ga sestavlja ekipa gradbenikov in arhitektov. Pri svojem delu pokrivamo vse faze projektiranja. Naša glavna cilja sta kvalitetno izdelani projekti in zadovoljne stranke. Zagotavljamo uporabne in varčne rešitve, moderen dizajn ter zanesljiv in iskren odnos. Na področju gradbeništva in arhitekture se neprestano izobražujemo in dopolnjujemo. Naše najpomembnejše vrednote so zanesljivost, strokovnost in timsko delo. Prednost pred konkurenco nam prinaša visoko kvalificirana in usklajena ekipa, z večletnimi izkušnjami na področju vodenja raznolikih projektov.

Zgodba podjetja Arhi-BIRO se začne leta 2010, ko je podjetje prvič registrirano v obliki samostojnega podjetnika. Podjetje je s prva specializirano za projektiranje na področju montažne gradnje, konstruiranje lesenih konstrukcij in izvedbenih načrtov le teh. Glede na željo po širjenju podjetja in širitvi storitev, se v letu 2016 pridružita podjetju še dva člana. Tako se v podjetju zastavi nova vizija, ki zajema celovito ponudbo storitev na področju projektiranja individualne gradnje in zahtevnejših projektov. Glede na raznoliko znanje na področju graditve stavb in izkušenj ima podjetje veliko dela in se hitro širi, tako sedaj podjetje šteje 6 redno zaposlenih, prav tako pa ekipo zmeraj dopolnjuje tudi mlad študentski kader. Glede na zastavljene cilje in vizijo, naši ekipi ne zmanjka idej, tako, da se že veselimo naše prihodnosti in novih dosežkov.

Zakaj arhi-biro?

Smo zanesljiva ekipa strokovnjakov, ki stranki nudi predanost in individualnost skozi celoten proces projektiranja. Smo odzivni, zmeraj pripravljeni prisluhniti in iskati optimalne rešitve. Naše arhitekturne rešitve so sveže in v ravnovesju med oblikovnimi, lokacijskimi in konstrukcijskimi zahtevami ter proračunom, ki ga stranka nameni za projekt. Zavedamo se, da naše zasnovane rešitve formirajo domove oziroma prostore, ki ljudi spremljajo skozi življenje! Naši načrti so berljivi in tehnično dovršeni. Objekte načrtujemo s pomočjo najnovejših programov, v 3D BIM modelu. Stremimo k reševanju detajlov v biroju in ne na mestu gradnje, kjer je vsaka minuta dragocena in tudi draga. Svetujemo in predlagamo materiale in rešitve, ki so kvalitetne in optimalne glede na zahtevnost projekta ter nudijo najvišjo kvaliteto bivanja. Delujemo na področju celotne Slovenije, kot tudi v tujini. Glede na izkušnje in poznavanje trga, lahko priporočamo različne izvajalce. Za tiste, ki želijo nekaj več, lahko ponudimo tudi vodenje projekta po sistemu inženiringa. Podjetje Arhi-BIRO je izbira ljudi, ki iščejo nekaj več kot le osnovno izkušnjo na poti do željenega objekta.

Kontaktiraj nas
    V kolikor se vaše vprašanje nanaša na specifično nepremičnino/parcelo, vas prosimo, da dopišete še ostale podatke, kot so lokacija, občina, katastrska občina in številka parcele. Če se vaše sporočilo nanaša na specifično referenco ali tipski projekt, vas prav tako prosimo, da navedete številko oz. ime reference / tipskega projekta.

    Lokacija podjetja