KAJ NUDIMO?

V podjetju Arhi-BIRO nudimo celovito rešitev za vaš naslednji projekt. S kombinacijo mnogih storitev, ki jih ponujamo, izpeljemo vaš projekt od ideje vse do končnega produkta.

ARHITEKTURNO PROJEKTIRANJE

Arhitekturno projektiranje vseh vrst objektov. Projektiranje novogradenj, rekonstrukcij, adaptacij. Izdelava projektov interierja. Projektiranje zunanje ureditve. 3D modeliranje in renderiranje objektov, ter postprodukcija renderjev.

LESENE
KONSTRUKCIJE

Izdelujemo projekte za vse vrste lesenih konstrukcij – posebej individualnih montažnih hiš. , Izdelujemo delavniške načrte, načrte za montažo podprte s kosovnicami in izvozom na CNC stroje.

ENERGETSKE IZKAZNICE

Izdelujemo energetske izkaznice za vse vrste stanovanjskih in nestanovanjskih stavb.

IZDELAVA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

Izdelamo in vodimo projekte IZP (idejni projekt), DGD (projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja in mnenj), PZI (projekt za izvedbo), PID (projekt izvedenih del). Projekte izdelamo in vodimo upravni postopek s pridobivanjem potrebnih soglasij. Stranki lahko uredimo tudi potreben geodetski posnetek in tudi vse potrebne specifične elaborate in služnostne pogodbe, ki jih zahtevajo soglasodajalci. Elaborate izdelujemo za vse vrste gradenj – novogradnja, dozidava, nadzidava, rekonstrukcija, legalizacija.

INŽENIRING

Vodimo vaše investicije od idejne zasnove pa vse do izvedbe projekta na ključ. Z našim strokovnim znanjem ter partnerji, ki prevzamejo izvedbo gradbenih in obrtniških del, izdelamo optimalno izvedbo vašega projekta ter tako prevzamemo vse vaše skrbi, ki nastopijo z gradnjo. Za vas izdelamo optimalno ponudbo glede na potrebe vašega projekta.

SVETOVANJE

Nudimo svetovanje na vseh področjih gradbeništva. Nudimo vam svetovanje ob nakupu nepremičnine, gradbenih zemljišč, legalizacijah, sanacijah in adaptacijah.